Rólunk

Tanúsított B Vállalatként (B Corporation) a YUXTA Energy-nél fontosnak tartjuk, hogy az üzletünk társadalmi és környezeti célokat is szolgáljon. Az ENSZ Global Compact kezdeményezéséhez csatlakozva olyan üzleti magatartást folytatunk, amely támogatja a programban kitűzött 17 fenntarthatósági cél teljesülését.

 

Tevékenységünkben leghangsúlyosabban a 7. számú célt képviseljük, azaz törekszünk mindenki számára hozzáférést biztosítani megfizethető, modern, megbízható energiaforrásokhoz. Jelenleg elsősorban az amerikai kontinensen vagyunk jelen, de rendelkezünk irodával Európában, Budapesten is. Folyamatosan, globálisan gondolkodva fejlesztjük tevékenységünket további ‘B Vállalat’-i célok irányában is.

Számos területen működünk együtt kormányzatokkal, döntéshozókkal, nemzetközi szervezetekkel. Partnereinknek, a kis, közepes és nagyvállalatoknak alapvetően az alábbi termékeket és szolgáltatásokat nyújtjuk:

 

  • Napelem modulok forgalmazása

  • Napenergia hasznosítási projektek megvalósítása

  • Lízing és PPA (Power Purchase Agreement) típusú konstrukciók kidolgozása

  • E-mobilitási projektek, Elektromos járművek forgalmazása

  • Energiaszolgáltatás, mikrohálózatok létesítése

  • Üzleti folyamatok kiszervezése

  • Energetikai tanácsadás

A YUXTA Energy egy dinamikusan fejlődő, Costa Rica-ban, a világ egyik legboldogabbnak tartott országában megalapított nemzetközi vállalat. Nagyszerű, elkötelezett csapatunkkal Costa-Rica-i központunkban minden egyes nappal növeljük hatásunkat a megújuló energia hasznosítás és a fenntarthatóság terén. Célunk, hogy az üzleti potenciálunk a profit öncélúsága helyett az emberi közösségeket és a bolygónk javát szolgálja, mivel hisszük, hogy így tudunk a legjobban válaszolni a jelen korunk legnagyobb kihívásaira.

A világ egyik legnagyobb és leginnovatívabb napelem gyártója, a JinKO Solar hivatalos képviselete vagyunk Magyarországon is. Magas minőségű termékeket kínálunk kedvező áron, raktárról, kis és nagy telepítők partnereinknek, valamint projektfejlesztőknek egyaránt.

A mindenkori piaci igénytől függően kínálunk megoldást a megújuló energia, az energiahatékonyság, az e-mobilitás és az okos-mérések terén. Célunk, hogy szaktudásunkat, tapasztalatainkat, tőkénket, kapcsolatainkat és hitünket felhasználva együttműködhessünk a magyar megújuló piac jelenlegi és leendő résztvevőivel, és e tevékenységünkkel elősegítsük a rendelkezésre álló zöld technológiák minél gyorsabb térnyerését.

Costa Rica villamos energia felhasználása ma már 98%-ban megújuló energiából származik. Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy Magyarországon is minél magasabb arányban kerüljön hasznosításra a világszerte egyre versenyképesebbé váló, a Földünk hasznára is lévő tiszta napenergia.

YUXTA Energy
Tanúsított B Vállalat
A Jóra fordított energia

Kapcsolat

A mindenkori piaci igénytől függően kínálunk megoldást a megújuló energia, az energiahatékonyság, az e-mobilitás és az okos-mérések terén.