Mi vagyunk a YUXTA

Tanúsított és felelős Benefit Vállalatként a YUXTA Energy-nél kiemelten fontosnak tartjuk, hogy üzletvitelünkkel társadalmi és környezeti célokat is szolgáljunk.

Az ENSZ Global Impact kezdeményezéséhez csatlakozva olyan üzleti magatartást folytatunk, amely támogatja az ún “B Corporation” programban kitűzött 17 fenntarthatósági cél teljesülését.

Tevékenységünkben leghangsúlyosabban a program 7. számú céljának követei vagyunk, azaz törekszünk partnereink és a társadalmi közösségek számára hozzáférést biztosítani a megfizethető, modern, megbízható energiaforrásokhoz.

Jelenleg a legszélesebb körű energetikai tevékenységünk az amerikai kontinenshez kötődik, de rendelkezünk kereskedelmi irodával Európában, ezen belül Budapesten és Varsóban is. Folyamatosan – a globális társadalmi kihívások mentén – gondolkodva fejlesztjük tevékenységünket további “B Corp” célok irányában is.

Számos területen működünk együtt kormányzatokkal, döntéshozókkal, nemzetközi szervezetekkel. Partnereinknek, a kis, közepes és nagyvállalatoknak alapvetően az alábbi termékeket és szolgáltatásokat nyújtjuk:

  • Napelem modulok forgalmazása
  • Napenergia hasznosítási projektek megvalósítása
  • Lízing és PPA (Power Purchase Agreement) típusú konstrukciók kidolgozása
  • E-mobilitási projektek, Elektromos járművek forgalmazása
  • Energiaszolgáltatás, mikrohálózatok létesítése
  • Üzleti folyamatok kiszervezése
  • Energetikai tanácsadás

A YUXTA Energy egy dinamikusan fejlődő, Costa Rica-ban, a világ egyik legboldogabbnak tartott országában megalapított nemzetközi vállalat. Nagyszerű, elkötelezett csapatunkkal Costa-Rica-i központunkban minden egyes nappal növeljük hatásunkat a megújuló energia hasznosítás és a fenntarthatóság terén. Célunk, hogy az üzleti potenciálunk a profit öncélúsága helyett az emberi közösségeket és a bolygónk javát szolgálja, mivel hisszük, hogy így tudunk a legjobban válaszolni a jelen korunk legnagyobb kihívásaira.

A világ egyik legnagyobb és leginnovatívabb napelem gyártója, a JinKO Solar hivatalos képviselete vagyunk Magyarországon is. Magas minőségű termékeket kínálunk kedvező áron, raktárról, kis és nagy telepítők partnereinknek, valamint projektfejlesztőknek egyaránt.

A mindenkori piaci igénytől függően kínálunk megoldást a megújuló energia, az energiahatékonyság, az e-mobilitás és az okos-mérések terén. Célunk, hogy szaktudásunkat, tapasztalatainkat, tőkénket, kapcsolatainkat és hitünket felhasználva együttműködhessünk a magyar megújuló piac jelenlegi és leendő résztvevőivel, és e tevékenységünkkel elősegítsük a rendelkezésre álló zöld technológiák minél gyorsabb térnyerését.

Ügyvezetők, Ernesto Moreno néhány évvel ezelőtt TED előadást tartott a megújuló energia és a környezetvédelem iránti elköteleződésről, a YUXTA gyökereiről. (Automatikus angol nyelvű felirat beállítható.)

Kapcsolat

Partneri kapcsolatra törekszünk minden ügyfelünkkel. Hiszünk abban, hogy a kölcsönösen jó üzlet alapja a magas minőség, a bizalom és a hosszú távú gondolkodás.

Ha Te is így gondolod, lépj kapcsolatba velünk, szívesen segítünk egy kedvező árajánlattal, tanáccsal, finanszírozással, illetve egyedi igényeidet is megpróbáljuk kielégíteni!