Az idei év első Yuxta telepítése

Nálunk is elrajtolt az év, és már túl vagyunk egy sikeres telepítésen: a nemzetközileg elismert JinkoSolar napelemek munkába álltak egy budapesti családi házon. Az eredményekről röviden beszámolunk.

A 2023-as év első napelem telepítés projektje sikeresen zárult. A Budapesten, lakossági igényre telepített rendszer összeteljesítménye 6,2 kWp, amely várható éves termelése 6 700 kWh. Ügyfelünk szakértőink ajánlására a nemzetközileg elismert JinkoSolar Tiger 415 Wp kapacitású, magas minőségű és hatásfokú, monokristályos technológiájú, a legújabb N típusú cellás napelem modulok mellet döntött. A rendszer részeként hibrid invertert telepítettünk, amely akár akkumulátor modulokkal is kiegészíthető.

Első napelem telepítés 2023

A napelem telepítés során a pénzügyi előnyök mellett sajnos kevés szó esik manapság egy sokkal fontosabb dologról, a napelemes rendszerek környezetre gyakorolt pozitív hatásáról. Erre is hangsúlyt fektetve minden ajánlatunkban kiszámítjuk az ügyfeleink részére a rendszer környezeti fenntarthatósághoz való hozzájárulását is. Jelen esetben a telepített rendszer élettartama során 76 tonna széndioxid kibocsátást takarít meg és 102 ültetett fa egyenértéket képvisel.

Korábbi telepítéseink közül néhányat ide kattintva talál. Kérdés és ajánlatkérés esetén keresse fel kollégáinkat!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on!
Megosztás LinkedIn-en!
hu_HUHungarian
Görgess a tetejére