Rólunk

A YUXTA Energy egy dinamikusan fejlődő, Costa Rica-ban, a világ egyik legboldogabbnak tartott országában megalapított nemzetközi vállalat. Elkötelezett csapatunkkal minden egyes nappal növeljük tudásunkat és hatékonyságunkat a megújuló energia hasznosítás és a fenntarthatóság terén. Célunk, hogy az üzleti potenciálunk a profit öncélúsága helyett az emberi közösségeket és a bolygónk javát szolgálja, mivel hisszük, hogy így tudunk a legjobban válaszolni a jelen korunk legnagyobb kihívásaira.

A világ egyik legnagyobb és leginnovatívabb napelem gyártója, a Jinko Solar hivatalos képviselői vagyunk Magyarországon is. Magas minőségű termékeket kínálunk kedvező áron, raktárról, kis és nagy telepítő partnereinknek, valamint projektfejlesztőknek.

A piac igényeihez igazodva javaslunk megoldást a megújuló energia, az energiahatékonyság, az e-mobilitás és az okos mérések terén. Célunk, hogy szaktudásunkat, tapasztalatainkat, tőkénket, kapcsolatainkat és hitünket felhasználva együttműködhessünk a hazai megújuló piac jelenlegi és leendő résztvevőivel, és e tevékenységünkkel elősegítsük a rendelkezésre álló zöld technológiák minél gyorsabb térnyerését.

Székhely: 2161 Csomád, Levente u. 14/A

Iroda: Graphisoft Park, 1031 Budapest, Záhony utca 7. I épület fsz 2.01

Raktár: Gyár, Prologis Ipari Park

Küldetésünk
és hitvallásunk

Küldetésünk, hogy a tevékenységünkkel hozzájárulhassunk a Föld élhetőbbé tételéhez, mindemellett gazdaságosan, fenntarthatóan szolgáljuk ki a világ, így partnereink növekvő energiaigényét.

Hiszünk abban, hogy a küldetésünkben megfogalmazott célokat emberközpontú ügyfélkapcsolattal, optimális gazdasági megoldásokkal és a legkisebb környezetterhelés mellett vagyunk képesek elérni.

Ügyvezetőnk, Ernesto Moreno a közelmúltban TED előadást tartott a megújuló energia és a környezetvédelem iránti elköteleződésről, a YUXTA gyökereiről. (Spanyol nyelvű videó, automatikus felirat beállítható.)

Tanúsított és felelős Benefit Vállalatként a YUXTA Energy-nél kiemelten fontosnak tartjuk, hogy üzletvitelünkkel társadalmi és környezeti célokat is szolgáljunk.

Az ENSZ Global Impact kezdeményezéséhez csatlakozva olyan üzleti magatartást folytatunk, amely támogatja az ún “B Corporation” programban kitűzött 17 fenntarthatósági cél teljesülését.

Tevékenységünkben leghangsúlyosabban a program 7. számú céljának követei vagyunk, azaz törekszünk partnereink és a társadalmi közösségek számára hozzáférést biztosítani a megfizethető, modern, megbízható energiaforrásokhoz.

Jelenleg a legszélesebb körű energetikai tevékenységünk az amerikai kontinenshez kötődik, de rendelkezünk kereskedelmi irodával Európában, ezen belül Budapesten és Varsóban is. Folyamatosan – a globális társadalmi kihívások mentén – gondolkodva fejlesztjük tevékenységünket további “B Corp” célok irányában is.

Számos területen működünk együtt kormányzatokkal, döntéshozókkal, nemzetközi szervezetekkel. Partnereinknek, a kis, közepes és nagyvállalatoknak alapvetően az alábbi termékeket és szolgáltatásokat nyújtjuk:

  • Napelem modulok forgalmazása
  • Napenergia hasznosítási projektek megvalósítása
  • Lízing és PPA (Power Purchase Agreement) típusú konstrukciók kidolgozása
  • E-mobilitási projektek, Elektromos járművek forgalmazása
  • Energiaszolgáltatás, mikrohálózatok létesítése
  • Üzleti folyamatok kiszervezése
  • Energetikai tanácsadás

Partnereink

Tagságaink

Shopping Cart
Scroll to Top