Rólunk

A YUXTA Energy egy dinamikusan fejlődő, Costa Rica-ban, a világ egyik legboldogabbnak tartott országában megalapított nemzetközi vállalat. Elkötelezett csapatunkkal minden egyes nappal növeljük tudásunkat és hatékonyságunkat a megújuló energia hasznosítás és a fenntarthatóság terén. Célunk, hogy az üzleti potenciálunk a profit öncélúsága helyett az emberi közösségeket és a bolygónk javát szolgálja, mivel hisszük, hogy így tudunk a legjobban válaszolni a jelen korunk legnagyobb kihívásaira.

A világ egyik legnagyobb és leginnovatívabb napelem gyártója, a Jinko Solar hivatalos képviselői vagyunk Magyarországon is. Magas minőségű termékeket kínálunk kedvező áron, raktárról, kis és nagy telepítő partnereinknek, valamint projektfejlesztőknek.

A piac igényeihez igazodva javaslunk megoldást a megújuló energia, az energiahatékonyság, az e-mobilitás és az okos mérések terén. Célunk, hogy szaktudásunkat, tapasztalatainkat, tőkénket, kapcsolatainkat és hitünket felhasználva együttműködhessünk a hazai megújuló piac jelenlegi és leendő résztvevőivel, és e tevékenységünkkel elősegítsük a rendelkezésre álló zöld technológiák minél gyorsabb térnyerését.

graphisoft yuxta

Székhely: 2161 Csomád, Levente u. 14/A

Iroda: Graphisoft Park, 1031 Budapest, Záhony utca 7. I épület fsz 2.01

Raktár: Gyár, Prologis Ipari Park

YUXTA Energy Kft.
5.0
6 vélemények alapján
powered by Google
Etelka HajékEtelka Hajék
11:37 27 Mar 23
Gyors, szakszerű, ügyél barát kiszolgálás. Ajánlani tudom.
Péter BihariPéter Bihari
11:44 17 Mar 23
Teljes mértékben elégedett voltam a YUXTA szolgáltatásaival. A teljeskörű ügyintézés révén a napelemes rendszer telepítése, üzembehelyezése gyorsan, precízen és megrendelői oldalról nézve nagyon kényelmesen ment végbe. A projekt nyomonkövethetőségével maximálisan elégedett voltam. A kivitelezést, beüzemelést végző munkatársak kiváló munkát végeztek.
András KajliAndrás Kajli
09:42 08 Mar 23
Pontos, korrekt vállalkozás. Meglévő engedélynél eredetileg szerződött kivitelező cég hosszú hónapokra ígért kivitelezést, YUXTA a megkeresést követően gyorsan adott ajánlatot, szerződtünk és a kivitelezést a megbeszélt rövid határidőre telejesítették. Köszönünk mindent! A kivitelező csapatért külön piros pont, mert precízek, kedvesek és bármilyen kérésnél nagyon segítőkészek voltak.
Roland CsőszRoland Csősz
14:31 24 Feb 23
Megbízható, korrekt cég. A határidőket a "rezsidémon" miatt megvadult piac ellenére is tudták tartani. Azt kaptam amiért fizettem, mellébeszélés nélkül korrekten tájékoztattatak az egész folyamatról. A telepítésnél figyelembe vették a saját kattanásaimat, gondolok itt a szimmetrikus panel elhelyezésre vagy hogy az inverter ne a falra legyen feldobva, ahogy igen sok vállalkozó tette volna. Tényleg ajánlom Őket bátran mindenkinek!
Segítőkész, profi, pontos és rugalmas csapat. Határidőre elkészítettek mindent a megállapodott áron, ajánlottak villanyszerelő szakembert, amikor szükség volt rá.
js_loader

Küldetésünk
és hitvallásunk

Küldetésünk, hogy a tevékenységünkkel hozzájárulhassunk a Föld élhetőbbé tételéhez, mindemellett gazdaságosan, fenntarthatóan szolgáljuk ki a világ, így partnereink növekvő energiaigényét.

Hiszünk abban, hogy a küldetésünkben megfogalmazott célokat emberközpontú ügyfélkapcsolattal, optimális gazdasági megoldásokkal és a legkisebb környezetterhelés mellett vagyunk képesek elérni.

Ügyvezetőnk, Ernesto Moreno a közelmúltban TED előadást tartott a megújuló energia és a környezetvédelem iránti elköteleződésről, a YUXTA gyökereiről. (Spanyol nyelvű videó, automatikus felirat beállítható.)

Tanúsított és felelős Benefit Vállalatként a YUXTA Energy-nél kiemelten fontosnak tartjuk, hogy üzletvitelünkkel társadalmi és környezeti célokat is szolgáljunk.

Az ENSZ Global Impact kezdeményezéséhez csatlakozva olyan üzleti magatartást folytatunk, amely támogatja az ún “B Corporation” programban kitűzött 17 fenntarthatósági cél teljesülését.

Tevékenységünkben leghangsúlyosabban a program 7. számú céljának követei vagyunk, azaz törekszünk partnereink és a társadalmi közösségek számára hozzáférést biztosítani a megfizethető, modern, megbízható energiaforrásokhoz.

Jelenleg a legszélesebb körű energetikai tevékenységünk az amerikai kontinenshez kötődik, de rendelkezünk kereskedelmi irodával Európában, ezen belül Budapesten és Varsóban is. Folyamatosan – a globális társadalmi kihívások mentén – gondolkodva fejlesztjük tevékenységünket további “B Corp” célok irányában is.

Számos területen működünk együtt kormányzatokkal, döntéshozókkal, nemzetközi szervezetekkel. Partnereinknek, a kis, közepes és nagyvállalatoknak alapvetően az alábbi termékeket és szolgáltatásokat nyújtjuk:

  • Napelem modulok forgalmazása
  • Napenergia hasznosítási projektek megvalósítása
  • Lízing és PPA (Power Purchase Agreement) típusú konstrukciók kidolgozása
  • E-mobilitási projektek, Elektromos járművek forgalmazása
  • Energiaszolgáltatás, mikrohálózatok létesítése
  • Üzleti folyamatok kiszervezése
  • Energetikai tanácsadás

Partnereink

Tagságaink

hu_HUHungarian
Görgess a tetejére