Döntsön a napelem telepítés mellett!

Lakossági telepítés

Az engedéllyel rendelkezőknek nem érdemes lemondani a telepítési lehetőségről, hiszen ha most döntenek a napelem rendszer mellett, még a kedvező éves szaldó elszámolásban maradhatnak a bruttó elszámolás és más alternatívák helyett.

A napelemek telepítése lehetővé teszi, hogy a háztartások függetlenebbek legyenek az energiaszolgáltatóktól. Ez csökkenti az áramárak változásainak hatásait és növeli az önállóságot az energiatermelés terén.

Mivel egyre több vásárló keresi az energiatakarékos és környezetbarát ingatlanokat, a napelem rendszer telepítése növeli annak vonzerejét. Sőt, a következő években az ingatlan olyan elengedhetetlen tartozéka lesz, mint a hőszigetelés. Becslések szerint a szaldós napelem rendszerrel rendelkező ingatlanok értéke 10-15%-kal többet ér a napelemmel nem rendelkezőknél.

Napelemek telepítésével csökkenthető az energiafelhasználás, ami hosszú távon pénzt takarít meg az energiaszámlán. A 25-30 éves élettartamú napelemek által előállított energia ingyen és fenntartható módon termelődik, egészen működési ciklusuk végéig.

Nem az energiabőség korát éljük, és a tendencia azt mutatja, hogy ez nem változik. Egyre többen élünk a Földön, és egyenként is egyre több energiát fogyasztunk. Az energiabiztonság egyik módja lehet, ha elindulunk a függetlenedés felé. Leválni a hálózatról, akár csak részlegesen is jó irány lehet, például napelem rendszer telepítésével. 

Napelem vállalkozásoknak

A vállalkozás működésére és igényeire optimalizált napelem rendszer, a jelenlegi energiaárak mellett, gyors megtérülést hoz.

A napelemek segítenek csökkenteni a vállalati energiafelhasználást, így a hosszú távú költségek jelentősen csökkennek.

Azok a vállalatok, amelyek zöld energiát használnak, pozitív képet mutatnak az ügyfelek és a partnereik számára. Ez hozzájárulhat a vállalat ismertségének és megítélésének javításához, új ügyfelek vonzásához.

A napelemek biztosítják az állandó energiaellátást, ami kritikus fontosságú lehet olyan vállalkozások számára, amelyek függnek az elektromos áramtól.

A napelem rendszer telepítése a bérbeadhatóságot is pozitívan befolyásolja. A napelemmel ellátott telephely, ingatlan magasabb értéket képvisel bérbevételkor is, hiszen vonzóbb az energiahatékonyságért küzdő vállalkozások szemében, akik szeretnék csökkenteni rezsiköltségeiket. A 10-20 éves ipari bérleti szerződések pedig nagyjából összhangban vannak a rendszerek 25-30 éves élettartamával is.

Kérjen ajánlatot!

Csatlakozzon elégedett ügyfeleink közé. Kérje előzetes ajánlatunkat szakértőinktől kulcsrakész napelem rendszer telepítésére néhány kattintással, formunk kitöltésével, és garantáltan felkeressük 24 órán belül!

Hiszünk abban, hogy a jó együttműködés alapja a magas minőség, a bizalom és a hosszú távú gondolkodás.

Csapatunk több éves szakértői tapasztalatával vállaljuk teljes napelem rendszer kulcsrakész telepítését egyedileg szabott, versenyképes árajánlattal és szakmai tanácsadással. Speciális igényeit is igyekszünk kielégíteni.

YUXTA Energy Kft.
5.0
Based on 6 reviews
powered by Google
Etelka HajékEtelka Hajék
11:37 27 Mar 23
Gyors, szakszerű, ügyél barát kiszolgálás. Ajánlani tudom.
Péter BihariPéter Bihari
11:44 17 Mar 23
Teljes mértékben elégedett voltam a YUXTA szolgáltatásaival. A teljeskörű ügyintézés révén a napelemes rendszer telepítése, üzembehelyezése gyorsan, precízen és megrendelői oldalról nézve nagyon kényelmesen ment végbe. A projekt nyomonkövethetőségével maximálisan elégedett voltam. A kivitelezést, beüzemelést végző munkatársak kiváló munkát végeztek.
András KajliAndrás Kajli
09:42 08 Mar 23
Pontos, korrekt vállalkozás. Meglévő engedélynél eredetileg szerződött kivitelező cég hosszú hónapokra ígért kivitelezést, YUXTA a megkeresést követően gyorsan adott ajánlatot, szerződtünk és a kivitelezést a megbeszélt rövid határidőre telejesítették. Köszönünk mindent! A kivitelező csapatért külön piros pont, mert precízek, kedvesek és bármilyen kérésnél nagyon segítőkészek voltak.
Roland CsőszRoland Csősz
14:31 24 Feb 23
Megbízható, korrekt cég. A határidőket a "rezsidémon" miatt megvadult piac ellenére is tudták tartani. Azt kaptam amiért fizettem, mellébeszélés nélkül korrekten tájékoztattatak az egész folyamatról. A telepítésnél figyelembe vették a saját kattanásaimat, gondolok itt a szimmetrikus panel elhelyezésre vagy hogy az inverter ne a falra legyen feldobva, ahogy igen sok vállalkozó tette volna. Tényleg ajánlom Őket bátran mindenkinek!
Segítőkész, profi, pontos és rugalmas csapat. Határidőre elkészítettek mindent a megállapodott áron, ajánlottak villanyszerelő szakembert, amikor szükség volt rá.
js_loader

Egyéb kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Shopping Cart
Scroll to Top