Még idén júliusban megkezdődik a rezsicsökkentés!

Még idén júliusban megkezdődik a “rezsicsökkentés” rendszerének átalakítása, amelynek első, már biztos lépéseként Magyarország Kormánya az önkormányzatokat és a vállalkozásokat lépteti ki a kedvező árú energiaellátásból.

A korábbi évtizedekben megszokott alacsony energiaárak drasztikus, akár 3-4-szeres növekedésével egyre több vállalati ügyfelünk gondol fontos kérdésként az energiára, és stratégiai eszközként a napelem rendszerek használatára.

Egy jól méretezett, minőségi alapanyagokból felépített és megfelelő pénzügyi forrásból finanszírozott  napelemrendszer képes jelentős üzleti előnyt biztosítani az előre gondolkodó vállalkozások számára, amely nehéz gazdasági körülmények között akár a cég túlélésről is dönthet.

Mi, a YUXTA-nál nem csak napelem rendszereket szállítunk, de ügyfeleinknek energetikai, finanszírozási és pályázati tanácsadást is biztosítunk.

 Ne halogassa terveit, keressen bennünket, hogy megtaláljuk önnek a legjobb megoldást!

Az  általunk kizárólag forgalmazott minőségi éllovas, TIER1 listás Jinko Solar napelemekre 15 év forgalmazói és 25 év teljesítménygaranciát biztosítunk!

Ajánlatkérésért kattintson ide: https://www.yuxtaenergy.hu/kapcsolat/

Megtérülő napelem az Ön igényeire szabva

#yuxta #napelem #Jinkosolar #onkormanyzat #vallalat

Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on!
Megosztás LinkedIn-en!
hu_HUHungarian
Görgess a tetejére